Prekucnik Muck-Truck

mucktruck-logo

Električni mini demper - samokolnica z razliko

E-Truck je novost za tiste, ki iščete prekucnik, kateri ima vse prednosti in lastnosti drugih Muck-Truck strojev s dodatno sposobnostjo dela v rudnikih, zgradbah ali na drugih območjih, kjer je težava s hrupom. Električne samokolnice so zasnovane in izdelane iz vrhunskih komponent kar zagotavlja, da so prekucniki izdelani po najvišjih standardih saj s tem zagotavljajo kakovost in nemoteno delovanje. Baterija lahko z enim polnjenjem zdrži do 8 ur neprekinjenega dela, da se napolni do 100% potrebuje le 3,5 ure.

Muck-Truck prekucnik

Specifikacije:

 • Model: E-Truck®
 • El. motor: 900W motor
 • Baterija: 4x12V akumulator (izhodna napetost 24V)
 • Hitrost: 5,5 km/h
 • Pogon: na vsa kolesa (4WD)
 • Menjalnik: Benevelli (1 prestava naprej, 1 nazaj)
 • Kapaciteta: 170 l
 • Nosilnost: do 250 kg
 • Glasnost: do 5 dB
 • Parkirna zavora: elektro magnetna
 • Dimenzije: 1600 x 710 x 915 mm
 • Teža: 132 kg

Štirikolesna samokolnica E-Truck® je zasnovana in se izdeluje v Zduženem kraljestvu. Ima enako moč in kakovost kot preostala linja izdelkov Muck-Truck. Nenehno izboljševanje in raziskave uvrščajo te prekucnike med najbolj napredne in zdravju koristne pripomočke. Demper je možno uporabiti v različnih panogah: od gradbeništva, urejanju okolice, komunalnih ter pogrebnih sektorjih do domače vrtne uporabe.

Prednosti prekucnika

Muck-Truck kot prvi motorizirani 4 kolesni prekucnik na svetu se ponaša s sledečimi karakteristikami:

NOSI NAMESTO VAS

Muck-Truck lahko obremenite do 250 kilogramov.

BREZSKRBNO VZPENJANJE

Polno obtežen premaga naklon do 30°.

ELEKTRIČNI POGON

Elektro motor z močjo 900W ter

PRIROČEN

Je enostaven za uporabo, okreten in majhnih dimenzij

Dodatna oprema

Dvojna kolesa

Standardne pnevmatike s traktorskim profilom se lahko nadgradijo z dvojnimi kolesi za večjo varnost in stabilnost v težjih razmerah. V kolikor pa se potrebuje pnevmatike za mehke podlage, lahko dokupite tratna kolesa z zavorami, ki so primerna za delo v parkih, vrtovih ali golf igriščih.

Dodatni podaljšek košare

Poveča kapaciteto košare za 30% in je izjemno koristen dodatek pri prevozu razsutega tovora. Nepogrešljiv v gradbeništvu, kmetijstvu in komunalnih delih.

Odličen za prevoz drv, listja, grozdja, krme, gnojil in ostalega sipkega materiala.

Konzola za vlečno kljuko

Enostavna in hitra montaža vlečne kljuke omogoča manipulacijo prikolic na težje dostopnih mestih. Za nemoteno in varno delo poskrbite, da bo Muck-Truck® vedno v stiku s tlemi.

Omogoča prevoz prikolic skupne teže do 2,5 tone.

Dovozna ploščad

Je nepogrešljiv dodatek za dela, kjer je potrebno tovor prepeljati v zabojnik. Za varno uporabo je bila zasnovana in prilagojena prav za širino prekucnika. Ploščad je enostavna za sestavo in pomoč druge osebe ni potrebna. Ogrodje je izdelano iz masivnega materiala dimenzij: 151,89 cm (dolžina) x2, 77,72 cm (širina) ter omogoča varno uporabo (maksimalna nosilnost 450 kg).

Najbolj uporabna je v gradbeništvu ter komunalnih delih.

Za več informacij nas pokličite ali pošljite e-mail