Prekucnik Max-Truck

mucktruck-logo

Najpopularnjša izbira med demperji

Max-Truck® najbolj priljubljen model iz družine Muck-Truck saj z podobnimi dimenzijami prepelje še več tovora. Nosi namreč trikratno težo običajne samokolnice brez pritiska na operaterja. Zanesljiv Hondin motor poganja štirikolesni pogon kateri zagotavlja največji oprijem pri premiku tovora tudi na mokrih in neravnih tleh.

Muck-Truck prekucnik

Specifikacije:

 • Model: Max-Truck®
 • Motor: Honda GXV 160 - 5,5 konjskih moči
 • Gorivo: Neosvinčen bencin
 • Hitrost: 5,5 km/h
 • Pogon: na vsa kolesa (4WD)
 • Menjalnik: 4 prestave (3 naprej / 1 nazaj)
 • Kapaciteta: 220 l
 • Nosilnost: do 365 kg
 • Glasnost: 79 dB
 • Parkirna zavora: disk
 • Dimenzije: 1600 x 711 x 914 mm
 • Teža: 145 kg

Štirikolesna samokolnica Muck-Truck® je zasnovana in se izdeluje v Zduženem kraljestvu. Nenehno izboljševanje in raziskave uvrščajo te prekucnike med najbolj napredne in zdravju koristne pripomočke. Demper je možno uporabiti v različnih panogah: od gradbeništva, urejanju okolice, komunalnih ter pogrebnih sektorjih do domače vrtne uporabe.

Prednosti prekucnika

Muck-Truck kot prvi motorizirani 4 kolesni prekucnik na svetu se ponaša s sledečimi karakteristikami:

NOSI NAMESTO VAS

Muck-Truck lahko obremenite do 365 kilogramov.

BREZSKRBNO VZPENJANJE

Polno obtežen premaga naklon do 30°.

ZANESLJIV POGON

Kvaliteten Honda GX160 motor z 2 letno garancijo.

PRIROČEN

Je enostaven za uporabo, okreten in majhnih dimenzij

Dodatna oprema

Nakladna plošča

Kadar imate opravka s prevozom materiala večjih dimenzij, ki ne ustreza meram standardne košare, uporabite nakladno ploščo. Plošča je sestavljena iz masivnega materiala in se kot vsi priključki enostavno pritrdi na prekucnik. Pri tem pa se priporoča pomoč druge osebe saj je teža nakladne plošče 25 kg.

Posebaj priročna je za prevoz tlakovcev, cevi, vreč cementa in zemlje, cvetličnih loncev ter betonske galanterije.

Dvojna kolesa

Standardne pnevmatike s traktorskim profilom se lahko nadgradijo z dvojnimi kolesi za večjo varnost in stabilnost v težjih razmerah. V kolikor pa se potrebuje pnevmatike za mehke podlage, lahko dokupite tratna kolesa z zavorami, ki so primerna za delo v parkih, vrtovih ali golf igriščih.

Dodatni podaljšek košare

Poveča kapaciteto košare za 30% in je izjemno koristen dodatek pri prevozu razsutega tovora. Nepogrešljiv v gradbeništvu, kmetijstvu in komunalnih delih.

Odličen za prevoz drv, listja, grozdja, krme, gnojil in ostalega sipkega materiala.

Konzola za vlečno kljuko

Enostavna in hitra montaža vlečne kljuke omogoča manipulacijo prikolic na težje dostopnih mestih. Za nemoteno in varno delo poskrbite, da bo Muck-Truck® vedno v stiku s tlemi.

Omogoča prevoz prikolic skupne teže do 2,5 tone.

Dovozna ploščad

Je nepogrešljiv dodatek za dela, kjer je potrebno tovor prepeljati v zabojnik. Za varno uporabo je bila zasnovana in prilagojena prav za širino prekucnika. Ploščad je enostavna za sestavo in pomoč druge osebe ni potrebna. Ogrodje je izdelano iz masivnega materiala dimenzij: 151,89 cm (dolžina) x2, 77,72 cm (širina) ter omogoča varno uporabo (maksimalna nosilnost 450 kg).

Najbolj uporabna je v gradbeništvu ter komunalnih delih.

Snežni plug

Vsestranska uporaba priključka omogoča odstranjevanje snega z dovoznih poti ali gradiranje tal pri zemeljskih delih. Plug širine 122 cm ima nastavljivo višino ter kot pluženja.

Za več informacij nas pokličite ali pošljite e-mail