Prekucnik Muck-Truck

mucktruck-logo

Originalni mini demper

Muck-Truck® kot izvorni mini prekucnik zasnovan leta 1986 se je izkazal za merilo drugim proizvajalcem tovrstnih izdelkov. Vsak model je skrbno zasnovan za varovanje uporabnikovega zdravja tako za industrijsko vsakodnevno kot za domačo uporabo. Opremljen je s pametnimi rešitvami in zasnovan tako, ko se ročica sklopke sprosti se prekucnuk nenudoma zaustavi. Funkcija zaustavitve v sili občutno zmanjša posledice nesreč. Porazdeljena teža demperja pa omogoča enostavno praznjenje košare s tem pa se uporabnik izogne morebitnim poškodbam.

Muck-Truck prekucnik

Specifikacije:

 • Model: Muck-Truck®
 • Motor: Honda GXV 160 - 5,5 konjskih moči
 • Gorivo: Neosvinčen bencin
 • Hitrost: 5,5 km/h
 • Pogon: na vsa kolesa (4WD)
 • Menjalnik: 4 prestave (3 naprej / 1 nazaj)
 • Kapaciteta: 170 l
 • Nosilnost: do 250 kg
 • Glasnost: 79 dB
 • Parkirna zavora: disk
 • Dimenzije: 1550 x 711 x 865 mm
 • Teža: 132 kg

Štirikolesna samokolnica Muck-Truck® je zasnovana in se izdeluje v Zduženem kraljestvu. Nenehno izboljševanje in raziskave uvrščajo te prekucnike med najbolj napredne in zdravju koristne pripomočke. Demper je možno uporabiti v različnih panogah: od gradbeništva, urejanju okolice, komunalnih ter pogrebnih sektorjih do domače vrtne uporabe.

Prednosti prekucnika

Muck-Truck kot prvi motorizirani 4 kolesni prekucnik na svetu se ponaša s sledečimi karakteristikami:

NOSI NAMESTO VAS

Muck-Truck lahko obremenite do 250 kilogramov.

BREZSKRBNO VZPENJANJE

Polno obtežen premaga naklon do 30°.

ZANESLJIV POGON

Kvaliteten Honda GX160 motor z 2 letno garancijo.

PRIROČEN

Je enostaven za uporabo, okreten in majhnih dimenzij

Dodatna oprema

Nakladna plošča

Kadar imate opravka s prevozom materiala večjih dimenzij, ki ne ustreza meram standardne košare, uporabite nakladno ploščo. Plošča je sestavljena iz masivnega materiala in se kot vsi priključki enostavno pritrdi na prekucnik. Pri tem pa se priporoča pomoč druge osebe saj je teža nakladne plošče 25 kg.

Posebaj priročna je za prevoz tlakovcev, cevi, vreč cementa in zemlje, cvetličnih loncev ter betonske galanterije.

Dvojna kolesa

Standardne pnevmatike s traktorskim profilom se lahko nadgradijo z dvojnimi kolesi za večjo varnost in stabilnost v težjih razmerah. V kolikor pa se potrebuje pnevmatike za mehke podlage, lahko dokupite tratna kolesa z zavorami, ki so primerna za delo v parkih, vrtovih ali golf igriščih.

Dodatni podaljšek košare

Poveča kapaciteto košare za 30% in je izjemno koristen dodatek pri prevozu razsutega tovora. Nepogrešljiv v gradbeništvu, kmetijstvu in komunalnih delih.

Odličen za prevoz drv, listja, grozdja, krme, gnojil in ostalega sipkega materiala.

Konzola za vlečno kljuko

Enostavna in hitra montaža vlečne kljuke omogoča manipulacijo prikolic na težje dostopnih mestih. Za nemoteno in varno delo poskrbite, da bo Muck-Truck® vedno v stiku s tlemi.

Omogoča prevoz prikolic skupne teže do 2,5 tone.

Dovozna ploščad

Je nepogrešljiv dodatek za dela, kjer je potrebno tovor prepeljati v zabojnik. Za varno uporabo je bila zasnovana in prilagojena prav za širino prekucnika. Ploščad je enostavna za sestavo in pomoč druge osebe ni potrebna. Ogrodje je izdelano iz masivnega materiala dimenzij: 151,89 cm (dolžina) x2, 77,72 cm (širina) ter omogoča varno uporabo (maksimalna nosilnost 450 kg).

Najbolj uporabna je v gradbeništvu ter komunalnih delih.

Snežni plug

Plug je vsestranski dodatek, ki omogoča hitro čiščenje površin brez večjega napora na uporabnika. Pluženje zasneženih dovozne poti, čiščenje hlevskega gnoja ali gradiranje tal pri zemeljskih delih je s tem dodatkom enostavno opravilo. Plug ima nastavljivo višino ter kot pluženja.

Širina: 122 cm

Teža: 35 kg

Za več informacij nas pokličite ali pošljite e-mail